dinsdag 11 augustus 2015

Ilsoy - denemarken

Met 7735 kilometer op de teller zijn we vanmiddag aangekomen op camping Tangloppen in Ilsoy Denemarken. Onderweg hiernaartoe, ook in het Zuiden van Zweden is het opmerkelijk drukker op de straten en op de weg. De bossen zijn ingeruild voor grotere steden, asfalt, industrieterreinen en winkelcentra. We komen duidelijk terug in de overvolle, gehaaste wereld die we gewend zijn.
Het is niet echt wat je een "warm welcome" zou noemen. Maar aan alle mooie belevenissen komt ook een eind. Dat is maar goed ook anders zijn ze niet zo bijzonder meer. Kortom, we zullen weer een tijdje aan de dagelijkse sleur moeten geloven, tot we er voor een volgend avontuur opuit trekken. We weten nu in ieder geval weer iets meer van een tot nu toe voor ons onbekend werelddeel. We hebben genoten van het overweldigende natuurschoon, de indrukwekkende vergezichten, de avontuurlijke omgeving, het dierenleven op land en op zee, van de reis en van elkaar. De herinneringen nemen we mee en wellicht komen we nog eens terug.

Bovendien hebben we er een nieuwe hobby bij, 'Camperen'. Rondtrekken van plaats naar plaats, het 'Roadtrippin' gevoel, met het comfort van een goed uitgeruste camper is ons uitstekend bevallen en zal zeker worden vervolgd.

Onze reis is nog niet helemaal voorbij. Morgen rijden we door naar Kiel in Duitsland. Het is de bedoeling in de loop van de komende week via het Duitse grensgebied af te zakken richting Aaken. Afhankelijk van het weer pakken we wellicht nog een paar dagen Limburg gevolgd door een paar dagen Twente of de Veluwe alvorens huiswaarts te keren.

Ik hoop dat de lezers van dit blog er net zoveel plezier aan hebben beleefd als ik. Een leuk naslagwerk, vastgelegd om nog eens terug te lezen. De komende tijd zal ik het allemaal nog eens nalopen en aanvullen met kaarten, video en andere informatie die nuttig zou kunnen zijn voor anderen die een dergelijke reis willen maken.

Wellicht binnenkort een nieuwe bestemming en een nieuw blog,

"Signing off",

Sandra, Michiel & Chivas








2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor kanjers ....weer een ervaring rijker ....enne voor later welkom thuis !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Patries, We zijn hierna nog een paar dagen in Duitsland geweest, hebben mijn zwager een paar dagen opgezocht in Limburg en hebben afgelopen week de Veluwe onveilig gemaakt. Sinds eergisteren weer thuis en dat is ook wel weer even lekker.

    BeantwoordenVerwijderen